Εγγραφές/Ανανέωση εγγραφών – Αφορά όλους τους μαθητές

Παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες να προσέλθουν στο σχολείο για την εγγραφή των παιδιών τους στην Α΄Γ/σίου καθώς και την ανανέωση εγγραφής των μαθητών που προβιβάστηκαν στη Β΄και Γ΄ Γ/σίου. Οι εγγραφές/ανανεώσεις εγγραφής των μαθητών θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 27 και Παρασκευή 28 Ιουνίου. Προσοχή: την Παρασκευή οι εγγραφές θα διενεργούνται μόνο μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι.

Οι γονείς/κηδεμόνες θα πρέπει να προσκομίσουν μια ηλεκτρονική διεύθυνση (email) μέσω της οποίας θα ενημερώνονται για τις απουσίες και άλλα σημαντικά θέματα.

3 thoughts on “Εγγραφές/Ανανέωση εγγραφών – Αφορά όλους τους μαθητές

  1. Αγαπητή διεύθυνση.
    Είμαι ο πατέρας του Μάρκου Παναγιωτάκη. Μόλις ενημερωθήκαμε ότι έπρεπε να ανανεώσουμε την εγγραφή των μαθητών τέλος Ιουνίου. Δεν το γνωρίζαμε διότι είμασταν είδη στο εξωτερικό και αυτή τη στιγμή είμαστε ακόμα εκτός χώρας μεχρι στις 20 Ιουλίου. Σας παρακαλώ απαντήστε και ενημερώστε μας πότε θα μπορέσουμε να έρθουμε στο σχολείο για να ανανεώσουμε την εγγραφή του για την Β’ Γυμνασίου. Ευχαριστώ πολύ.

    1. Κύριε Παναγιωτάκη, λάβαμε το ερώτημά σας – λίγο καθυστερημένα λόγω έλλειψης ιντερνετ στον τόπο των διακοπών μας – και θα σας απαντήσουμε μέσα στις επόμενες ώρες. Από τη Διαχείριση της ιστοσελίδας

    2. Κύριε Παναγιωτάκη, σας ενημερώνουμε ότι ο Διευθυντής του σχολείου, κύριος Παπαδάκης, έλαβε γνώση και θα επικοινωνήσει μαζί σας την ερχόμενη εβδομάδα.
      Από τη Διαχείριση της ιστοσελίδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *